dimarts, 16 d’abril del 2013

La setmana de l'IEVA

- Dijous 18, a les set de la vesprada, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent (C/ Gomis, 3), dins la campanya "Activa't pel valencià" es presentarà el llibre “Comunicant la revolta”, del profesor de sociologia Xavier Ginés. L’autor ens en parlarà, acompanyat de Rafa Xambó, també sociòleg, cantant, i membre del Consell d’Administració de RTVV, qui ha prologat el llibre. El treball recull 17 entrevistes en què s’analitza el paper central de la comunicació en les estratègies dels moviments socials al País Valencià. Esta presentació l'organitzem en col·laboració amb el Casal Jaume I i la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Desfensa i Ús del Valencià.

- Divendres 19. Presentació del Calendari de l'IEVA i del cicle de conferències sobre la Guerra Civil a l'Auditori de la Pobla del Duc, a les 19.30 h. L'acte servirà també per a presentar, per part de l'Ajuntament de la Pobla del Duc i de la Conselleria de Turisme, la Ruta dels Refugis Militars i el projecte de geolocalització d'estes instal·lacions.

- Fires del Llibre. L'IEVA participem en les Fires del Llibre d'Agullent (dissabte 20 de vesprada), i Ontinyent i Bocairent (dissabte 20 i diumenge 21). Dins la fira de Bocairent, l'IEVA presentarà el llibre 'Manuel Sanchis Guarner. Ciència, compromís i diàleg', a les sis de la vesprada, a càrrec de Josep Sanchis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada