dilluns, 5 de novembre del 2012

Vicent Olmos participa en el cicle sobre els 50 anys de 'Nosaltres els valencians'

El cicle de conferències "50 anys de 'Nosaltres els valencians", que des de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida dediquem a recordar l'efemèride de l'edició del llibre de Joan Fuster, torna aquesta setmana amb una nova convocatòria.

Aquella obra, amb la mirada incisiva i aguda de l'intel·lectual de Sueca, va plantejar una manera nova de pensar què, i per què, érem els valencians. D'això, que ha marcat indiscutiblement tots aquests cinquanta anys que fa que el llibre es va publicar, volem parlar-ne i que ens en parlen. De què ha significat aquest llibre per a la societat valenciana i de com ha canviat en aquests cinquanta anys. I, sobretot, quin futur tenim, encara, com a poble.

En aquesta ocasió, el convidat és Vicent Olmos, historiador i director editorial d'Afers i fundador, responsable i cap de redacció de la revista 'Afers. Fulls de recerca i pensament', a més de membre del consell de redacció de diferents revistes com 'El Contemporani. Arts. Història. Societat', 'L'Espill', fundada pel propi Joan Fuster el 1979, i 'Caràcters' entre altres.

La seua conferència, 'D'un llibre, d'un país. Fuster i nosaltres', serà aquest divendres 9 de novembre a la Sala d'actes del Museu Internacional de Titelles d'Albaida, a les 19.30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada