dijous, 16 de febrer del 2012

La Universitat de València rebrà el premi Fer Comarca 2012 de l’IEVA

Una de les iniciatives anuals de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida és el premi Fer Comarca, amb què la nostra institució vol testimoniar i agrair el treball que persones i entitats fan en favor de la cultura, en el sentit més ampli de la paraula, de i a la Vall d’Albaida.
Enguany, la Junta Directiva, seguint les directrius de l’Assemblea General de l’Institut, ha decidit d’atorgar el premi a la Universitat de València, per la seua aposta decidida de mantindre a la nostra comarca la Diplomatura de Ciències Experimentals i el grau de Mestre en Educació Infantil. A més, la UV ha creat el Vicerectorat de Participació i Projecció territorial, que pretén connectar millor la universitat amb els centres d’estudi comarcals.
L’IEVA aprofitarà el sopar anual, que celebrem aquest divendres 24 de febrer al restaurant Font Jordana d’Agullent, per lliurar el guardó a la Universitat de València, en forma d’escultura de l’artista albaidí Josep Sanjuan.

El sopar, com és habitual, serà un reflexe de les receptes de la secció gastronòmica del nostre Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia, dedicada el 2012 a la cuina francesa, de manera que el menú trindrà profundes ressonàncies gal·les. La vetlada servirà també per presentar el nou llibre que hem editat: “Enric Valor: lingüista, novel·liste i rondaller”, un volum que recull la jornada dedicada a l’escriptor, justament a Agullent, i altres treballs relacionats amb Valor.

Per acompanyar-nos al sopar, cal fer un ingrés (el preu és de 22 euros) al número de compte corrent 2045/6101/98/3000245523 abans del dia 22 d’aquest mes de febrer. A més, s’ha de confirmar l’assistència al telèfon 670965692.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada